SwiftKey Tablet (Legacy)

SwiftKey Tablet (Legacy) 4.4.6.275

Slimme app voor snel en foutloos typen op je tablet

SwiftKey Tablet is een fijn touchscreen-toetsenbord voor vingervlugge Android tablet-gebruikers. Met de gratis app typ je sneller en beperk je het aantal fouten dat je maakt dankzij een slim correctiesysteem. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verhelpt typfouten
  • Leert van jouw woordgebruik
  • Geeft uitgebreide analyses

TEGEN

  • Niets op aan te merken
Meer

Excellent
9

SwiftKey Tablet is een fijn touchscreen-toetsenbord voor vingervlugge Android tablet-gebruikers. Met de gratis app typ je sneller en beperk je het aantal fouten dat je maakt dankzij een slim correctiesysteem.

Typen op een touchscreen is moeilijker dan op je fysieke toetsenbord; dankzij de kleine 'knoppen' is een fout snel gemaakt. Om frustratie te voorkomen helpt SwiftKey Tablet je zulke missers te vermijden.

SwiftKey Tablet kijkt namelijk goed naar jouw typgedrag. De app leert welke woorden jij graag gebruikt en past zo zijn woordenboek aan. Om dat proces te versnellen, kijkt SwiftKey optioneel ook naar e-mails, sms’jes, Facebook-posts en Tweets van jouw hand.

Gebruik je SwiftKey Tablet een tijdje, dan geeft het je een uitgebreide samenvatting van feiten over jou als mobiele typist. In een stijlvol overzicht toont de app onder andere hoeveel woorden hij succesvol heeft voorspeld, hoeveel efficiënter je typt door SwiftKey en hoe nauwkeurig je bent tijdens het tikken.

Daarnaast voegt SwiftKey Tablet een aantal handige opties toe om je typtempo te verhogen. Veeg je bijvoorbeeld á la Swype naar links op het toetsenbord dan verwijder je een heel woord, terwijl je met drie verschillende vingervegen een punt, vraagteken of uitroepteken plaatst.

Fervente Whatsappers en Twitteraars zitten goed bij SwiftKey. Het virtuele toetsenbord beperkt fouten en versnelt je typgedrag aanzienlijk, dankzij een uitgebreid aantal slimme en handige opties.

SwiftKey Tablet (Legacy)

Download

SwiftKey Tablet (Legacy) 4.4.6.275